Fysiosekvens

Træningscenter. Fysiosekvens træningscenter ligger i tilknytning til fysioterapien. Husets indretning på 500 kvm i et plan, gør det overskueligt og behageligt at komme tilbage til. Træning i vores træningscenter kan ses som en naturlig forlængelse af behandlingen eller som et alternativ til de storre fitnesscentre.

Medlemskab i vores center er ikke betinget af en skade, men vores tilgang er professionel og faglig. Træningscenteret giver derfor mulighed for at sikre kvalitet og tryghed i træningen.

Ofte vil træning reducere risikoen for tilbagefald til den skade du sagte fysioterapi for. Træningen vil ofte være en del af behandlingen, og fortsat træning kan forebygge at dit problem bryder op igen. Træningen giver en naturlig og rar fornemmelse i kroppen og har positiv effekt på bl.a. aldersbetingede lidelser og livsstilssygdomme, og ikke mindst at fungere i dagligdagen. Fra kl. 17-20 og i weekender er centeret bemandet med fysioterapeutstuderende.

Huset har en god stemning og atmosfære, som stedet har skabt gennem årene med forskellige arrangementer. Her føler kunderne sig velkommne og med mulighed for at drikke en kop kaffe og få en snak.

I gang med træning. Træning begynder med individuel samtale af en fysioterapeut eller studerende. Undersøgelse foretages af fysioterapeut. Om du vant til at træne eller det er første gang, så skal du have lagt et træningsprogram, der tager udgangspunkt i din situation. Vi vurderer din træningstilstand eller problemstilling så dit træningsprogram bliver målrettet i forhold til dig og dit behov.

Tilrettelæggelse og introduktion tager 90 minutter og er gratis, såfremt du melder dig ind ved afslutning af i gang med træning. Ellers skal der betales honorar for introduktion på 272 kr.

Fysiosekvens tager ikke oprettelsesgebyr for indmeldelse. Træningen foregår herefter som selvtræning, men det er en god idé at bestille opfølgning efter 10 træningspas. Der er i løbet af dagen fysioterapeuter i og omkring træningscentret. Ring på 86 24 02 03 for at aftale en tid. Eller send os en mail, så vi kan ringe dig op.

Faciliteter

Klinikken har 2 store lyse lokaler i stueetage med direkte adgang til træningscenteret. Der er omklædningsfaciliteter med bad og toilet, som benyttes af medlemmer til træning. Der er nøgle på omklædningskabene.

Der er nem adgang til Fysiosekvens fra Vestre Ringgade og trappe ned fra P-pladsen på Jens Baggesens Vej. Receptionen er beliggende i træningscenteret og er ubemandet. I venteområdet er der kaffe og te, fjernsyn, avis og blade samt handicapvenlige toiletter.

Fysioterapeuter

Vores fysioterapi team har mere end 10 år ekspertise at arbejde med alle typer af problemer i bevægeapparatet. Vi giver en unik service med omfattende vurdering, behandling og fuld rehabilitering. Vi er stolte af at opretholde en 'gammeldags' hands on tilgang. Behandlinger kan omfatte enhver af følgende, hvis det er hensigtsmæssigt og på fysioterapeuterne skøn:

- Progressive øvelsesterapi
- Mobilisering
- Specifik blødt væv massage
- Postural og biomekanisk korrektion
- Elektroterapi & akupunktur
- Neuromukulær træning på knæhold

Akut skade

Hurtig diagnose og korrekt behandling af din skade vil sikre en hurtig genopretning og tilbagevenden til de aktiviteter du gerne vil lave. Vores fysio team vil hjælpe dig gennem genoptræning og vejlede dig med progressive øvelser, indtil du er klar til at genoptage dine aktiviteter. En tidlig tilbagevenden til anstrengende aktiviteter, før du er fuldt genoptrænet, kan være skadeligt og fristende. Vi vil sikre at du er klar til at komme i gang igen uden at få tilbagefald.

Gentagne og kroniske skader

Vi oplever alle ømhed og smerter lejlighedsvis og er optimistiske og tror vi vil få det bedre. Mange gør selvfølgelig, men ignorerer vi symptomerne for længe, kan det give mulighed for at blive til kroniske skader og meget vanskeligere at løse. Det siger sig selv, jo før du søger hjælp, jo hurtigere vil du komme dig.

Det er muligt, du har en muskelforstrækning eller en sene eller ledbånd forstuvning. Alle disse kan løses med passende behandling, og ekspertrådgivning fra vores team kan hjælpe med at forhindre en gentagelse af din skade.

Post-operativ genoptræning

Kirurgi alene vil ikke automatisk give dig mulighed for at vende tilbage til dit normale aktivitetsniveau. Korrekt, progressiv genoptræning er afgørende for at genvinde maksimal potentiale og forhindre sekundær stivhed og svaghed i muskulatur og daglig funktion.

Vores primære mål er for dig at være smertefri, blive så mobil som muligt og vende tilbage til din normale livsstil. Uanset om det er at spille fodbold, spille en regelmæssig runde golf, komme til kontoret for at arbejde eller blot komme ud at handle ind nemt., så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!

Aftaler

Den første konsultation er normalt op til en time og efterfølgende aftaler op til 45 minutter. Et program for fysioterapi kan påbegyndes, og hvis det er nødvendigt, orienterer vi din egen læge i forhold til billeddiagnostisk udredning og henvisning til speciallæge.

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra egen læge til undersøgelse. Hvis du har en sundhedsforsikring skal du medbringe godkendelse for dækning af behandling.

For en hurtig ekspert diagnose af dit knæ problem, så kontakt os: Telefon: 86 24 02 03 | E-mail: mail@fysiosekvens.dk

En beskrivelse af de hyppigste overbelastningsrelaterede knæproblemer:

- Knæskalssmerter
- Forekomst, Årsag, Patofysiologi, Behandling?
- Springerknæ
- Løberknæ
- Bakers cyste
- Osgood Schlatter
- Knæledsmus

© Carolina von Essen, February 2017