Kontakt

Vil du have en tid hos en fysioterapeut eller idrætsfysioterapeut, bestille tid til gratis introduktion til individuel træning, eller har du særlige behov, så udfyld formularen. Så ringer vi til dig.

Du må selvfølgelig også gerne ringe til os på:
+45 27 13 57 33

eller sende os en mail på:
mail@fysiosekvens.dk
Læs gerne nedenstående, inden du kontakter os. Fysiosekvens er både træningscenter og klinik.Fortæl os evt. hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan bede den rette medarbejder om at kontakte dig.

Nyhedsbrev

Tilmeld digTræningscenter

Har du ikke tidligere trænet i Fysiosekvens, skal du igennem en gratis prøvetime sammen med en fysioterapeutstuderende. Her vil du efter en kort samtale i samarbejde med den fysioterapeutstuderende få tilrettelagt din træning ud fra eventuelle skader og svagheder.

Træningen foregår som selvtræning. Ønsker du opfølgning, skal du reservere tid og betale særskilt for det. Som supplement og variation til den individuelle træning tilbydes holdtræning på mindre hold. De fleste hold kan medlemmer deltage i uden yderligere betaling, mens nogle få specialhold kræver tilkøb af klippekort.

Du kan også vælge at få lavet en fitnessprofil, dvs. en fysioterapeutisk undersøgelse og screening af din fysiske tilstand og derudfra få tilrettelagt et personligt træningsprogram.

Klinik

Fysioterapeutisk undersøgelse og genoptræning varetages af fysioterapeuterne Henrik Juhl, Kirstine Kjellerup Jensen, og Maria Christensen. Med udgangspunkt i diagnose eller lidelse vil fysioterapeuterne i samarbejde med den enkelte udarbejde en genoptræningsplan, som foregår individuelt med fysioterapeuten, som selvtræning og/eller som træning på specialhold.

Sådan finder du os

Fysiosekvens er beliggende på Jens Baggesens Vej i Ringgade-centeret med facade ud til Ringgaden - tæt ved Universitetet og Storcenter Nord.

Fra Jens Baggesens Vej er der indkørsel til Fysiosekvens ved FitnessWorld. På Jens Baggesens Vej er der fri parkering i op til 3 timer. Vi råder selv over nogle få parkeringspladser, der er skiltet med "Sundhedsklinikker". Der er fri parkering i 2 timer, men husk P-skiven. Der er 1 handicap-parkeringsplads med indkørsel fra Ringgaden.

Kontaktoplysniger

Fysiosekvens
Jens Baggesens Vej 88 G
8200 Aarhus N
Tlf +45 27 13 57 33
mail@fysiosekvens.dk

© Carolina von Essen, February 2017