Om Fysiosekvens

Klinikken og træningscenteret blev oprettet i 2004 og udvikler sig løbende med best practise og den videnskabelige dokumentation for behandling af lidelser i bevægeapparatet.

Fysiosekvens ejes af fysioterapeut Henrik Juhl og sammen med fysioterapeuterne Kirstine Kjellerup Jensen og Maria Christensen deltager vi løbende i kurser for at blive opdateret med den nyeste viden inden for faget. I det daglige er det en stor fordel for os, at vores fysioterapeutstuderende bidrager med ny viden og nye måder at motivere på.

Vi har en faglig viden om sygdomme og skader og står parat til at hjælpe dig med at nå dine mål, hvad enten det er genoptræning efter en skade eller optimering af træning og forebygge en skade. Vores træningscenter kombineret med klinikken står til din rådighed.

Fysiosekvens' vision er at være et professionelt og rart sted, som hjælper dig til at få et stærkere hjerte, fordi træning og socialt samvær er sundt.

Fysioterapeuter

HENRIK
JUHL
KIRSTINE
KJELLERUP JENSEN
MARIA
CHRISTENSEN

Medarbejdere

Nikolaj Odderskær. Jeg er fysioterapeut, og til dagligt læser jeg ved siden af mit arbejde hos FysioSekvens, en kandidatoverbygning i Klinisk Videnskab og Teknologi (KVT) med henblik på at fremme mine kompetencer indenfor udvikling og implementering af sundhedsteknologi. Kandidaten på KVT giver mig bl.a. kompetencer indenfor projektledelse, planlægning samt brobygning mellem videnskabens verden og klinisk praksis.

I FysioSekvens varetager jeg alt fra behandlinger og programlægning af træning, til instruktion af diverse hold. Jeg ligger vægt på at imødekomme den enkeltes behov for at opnå det bedste resultat af træning og behandling. Jeg har altid tid til en snak med medlemmerne i FysioSekvens; så har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at komme til mig.

Mathilde Fibiger Bundesen. Jeg er 23 år gammel og studerer til fysioterapeut her i Aarhus, hvor jeg efter planen bliver færdiguddannet i vinteren 2019. Jeg er at finde i Fysiosekvens hver tirsdag og nogle gange i weekenden, hvor jeg giver intro-timer, udfører massage, klarer forefaldende arbejde osv. Jeg hjælper til, hvor jeg kan, så har du spørgsmål, brug for hjælp osv. så tøv ikke med at give fat i mig. Du er desuden meget velkommen til at booke en tid til en godgørende massage ved mig.

Jeg er uddannet sportsmassør og fitnessinstruktør fra Idrætshøjskolen i Aarhus i 2014 og har desuden en uddannelse fra Fitness World i holdtypen "Stram Op". Jeg startede med at arbejde i Fysiosekvens i oktober 2016 og er samtidigt tilknyttet HEI Håndbolds 2. Divisions herrehold. Jeg har dyrket en del forskellige sport i løbet af mit liv, men lige nu er jeg glad for løbe- og styrketræning og at spille fodbold. Jeg glæder mig til at møde dig!

Stefan Nørrelund Mikkelsen. Jeg studerer fysioterapi og kan findes i Fysiosekvens om onsdagen i de lige uger, og i nogen weekender. Jeg har holdet "Styrke og Stabilitet", og jeg tilbyder ellers massage, intro-timer og opfølgning. Når jeg ikke er travlt optaget med dette, så er du er altid velkommen til at stille mig et spørgsmål.

Jeg er 22 år og udover at studerer fysioterapi har jeg også en fitness instruktør uddannelse ved DGI. Jeg har i mine "yngre" år dyrket diverse sportsgrene, men har i de seneste år primær trænet styrketræning.

Nicolas Rockland. Han er uddannet indenfor forskellige yogatraditioner i Indien, Mellemøsten, USA og Australien og er i dag en dedikeret underviser af stormesteren ”BKS Iyengars” principper. Til dagligt studerer han Fysioterapi på Århusskolen og arbejder utrætteligt på at forstå hvorfor og hvordan de forskellige stillinger skal udføres for opnå det optimale sundhedsudbytte. Hos Nicolas vil du få et solidt teknisk fundament, baseret på empirisk yogisk erfaring og en fysioterapeutisk forståelse for anatomi, fysiologi og human biomekanik.  Du vil gennem undervisningen opnå praktiske værktøjer til at opretholde og forbedrer mobilitet, kropsfunktion og psykisk overskud. Stillinger kædes sammen i rolige kontrollerede sekvenser, så du hele tiden er i flow og systematisk bygger oven på erfaringen fra de forudgående øvelser. Vi træner på små hold for at du uanset alder, niveau og skadeshistorik, kan lære at tilpasse yogaen efter netop dit udgangspunkt. Du vil kunne forvente en sundere ergonomisk kropsholdning, en generel forbedring af kroppens fysiologiske processer og en større mental ro og klarhed.

© Carolina von Essen, February 2017