Om Fysiosekvens

Klinikken og træningscenteret blev oprettet i 2004 og udvikler sig løbende med best practise og den videnskabelige dokumentation for behandling af lidelser i bevægeapparatet.

Fysiosekvens ejes af fysioterapeut Henrik Juhl og sammen med fysioterapeuterne Kirstine Kjellerup Jensen og Maria Christensen deltager vi løbende i kurser for at blive opdateret med den nyeste viden inden for faget. I det daglige er det en stor fordel for os, at vores fysioterapeutstuderende bidrager med ny viden og nye måder at motivere på.

Vi har en faglig viden om sygdomme og skader og står parat til at hjælpe dig med at nå dine mål, hvad enten det er genoptræning efter en skade eller optimering af træning og forebygge en skade. Vores træningscenter kombineret med klinikken står til din rådighed.

Fysiosekvens' vision er at være et professionelt og rart sted, som hjælper dig til at få et stærkere hjerte, fordi træning og socialt samvær er sundt.

Fysioterapeuter

HENRIK
JUHL
KIRSTINE
KJELLERUP JENSEN
MARIA
CHRISTENSEN

Medarbejdere

Nikolaj Odderskær. Jeg er fysioterapeut, og til dagligt læser jeg ved siden af mit arbejde hos FysioSekvens, en kandidatoverbygning i Klinisk Videnskab og Teknologi (KVT) med henblik på at fremme mine kompetencer indenfor udvikling og implementering af sundhedsteknologi. Kandidaten på KVT giver mig bl.a. kompetencer indenfor projektledelse, planlægning samt brobygning mellem videnskabens verden og klinisk praksis.

I FysioSekvens varetager jeg alt fra behandlinger og programlægning af træning, til instruktion af diverse hold. Jeg ligger vægt på at imødekomme den enkeltes behov for at opnå det bedste resultat af træning og behandling. Jeg har altid tid til en snak med medlemmerne i FysioSekvens; så har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at komme til mig.

Mathilde Fibiger Bundesen. Jeg er 23 år gammel og studerer til fysioterapeut her i Aarhus, hvor jeg efter planen bliver færdiguddannet i vinteren 2019. Jeg er at finde i Fysiosekvens hver tirsdag og nogle gange i weekenden, hvor jeg giver intro-timer, udfører massage, klarer forefaldende arbejde osv. Jeg hjælper til, hvor jeg kan, så har du spørgsmål, brug for hjælp osv. så tøv ikke med at give fat i mig. Du er desuden meget velkommen til at booke en tid til en godgørende massage ved mig.

Jeg er uddannet sportsmassør og fitnessinstruktør fra Idrætshøjskolen i Aarhus i 2014 og har desuden en uddannelse fra Fitness World i holdtypen "Stram Op". Jeg startede med at arbejde i Fysiosekvens i oktober 2016 og er samtidigt tilknyttet HEI Håndbolds 2. Divisions herrehold. Jeg har dyrket en del forskellige sport i løbet af mit liv, men lige nu er jeg glad for løbe- og styrketræning og at spille fodbold. Jeg glæder mig til at møde dig!

Stefan Nørrelund Mikkelsen. Jeg studerer fysioterapi og kan findes i Fysiosekvens om onsdagen i de lige uger, og i nogen weekender. Jeg har holdet "Styrke og Stabilitet", og jeg tilbyder ellers massage, intro-timer og opfølgning. Når jeg ikke er travlt optaget med dette, så er du er altid velkommen til at stille mig et spørgsmål.

Jeg er 22 år og udover at studerer fysioterapi har jeg også en fitness instruktør uddannelse ved DGI. Jeg har i mine "yngre" år dyrket diverse sportsgrene, men har i de seneste år primær trænet styrketræning.


Ida Bønnerup Rasmussen, Jeg er 23 år og sturderer til fysioterapeut, hvilket jeg bliver færdig med i sommeren 2018. Jeg er ret vild med at stå på ski og har været på et skiinstruktørforløb på Oure højskole. Så henvend jer endeligt hvis I skal have inspiration til jeres skitræning. Derudover løber jeg og træner i fitnesscenter i min fritid. Jeg har været i fysiosekvens siden oktober 2016. Du kan primært finde mig i weekenderne, hvor jeg er vil være i træningssalen, receptionen eller behandlingslokalet for at give massage.Arnela Sahurit. Du finder mig om eftermiddagen i receptionen, til forskellige holdtræninger, individuel introduktions timer og massage. Jeg står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Jeg er 24 år og studerer til fysioterapeut, hvor jeg bliver færdig vinter 2018. I min fritid dyrker jeg forskellige former for sport blandet andet svømning og er tidligere gymnast.

Katrine Golding. Jeg er fysioterapeut studerende, dimitterenede til sommer 2017. Derudover er jeg certificeret Kranio-Sakral Terapeut fra Upledger Instituttet i København siden 2012, og certificifere yoga-lærer fra Sivananda Yoga Ashram, Kerala Indien siden 2014. I min fritid dyrker jeg yoga, hvilket jeg har gjort i 8 år. På Fysiosekvens har jeg et fast yoga-hold hver lørdag, samt workshops og længere yoga-kursusforløb, så hold øje med kalenderen!Jana Lührs. Mit navn er Jana, jeg er 23 år, og kommer fra Kiel i Tyskland. Jeg har altid været meget interesseret i ernæring og sundhed, og vil gerne kunne bruge den viden og erfaringer jeg har til at kunne inspirere andre mennesker til en sundere og mere holistisk livsstil. Jeg tror på vigtigheden af en varierede kost i stedet for begrænsninger og diæter. Min fritid bliver i høj grad brugt på yoga, løb og madlavning. Derudover administrerer jeg min egen blog My Tasty Travel, hvor jeg deler min passion inden for mad, rejser og sport. Ved siden af mit studie arbejder jeg som international student ambassadør for VIA og yoga lærer hos Fysiosekvens og DGI huset i Aarhus. Sidste sommer tog jeg en 200 timers yogalære uddannelse i Rishikesh India.

Yoga for mig er en helkrops motionsform hvor du lærer at arbejde med og lytte til din egen krop. Yoga hjælper mig med at fokusere på øjeblikket, gør mig afslappet og gør mig i stand til at nyde livet.

Mine yoga timer er inspireret af Hatha, Ashtange og Yin Yoga. All timer starter med nogle omgange af opvarmningsøvelsen “sun salutations”, som hjælper med at opvarme kroppen. Vi fortsætter med en serie af basis øvelser/bevægelser hvor der er fokus på vejrtrækningen. Timen vil overgå til en mere still yogaform kaldet Yin Yoga. Her holder man positionerne/strækkene i længere perioder. All timer vil ende i shavasana, hvor din krop bliver introduceret til et stadie af total afslapning og balance. Jeg vil glæde mig til at se dig til min yoga time hver tirsdag fra klokken 19.00-20.30 hos Fysiosekvens.

© Carolina von Essen, February 2017