Om Fysiosekvens

Klinikken og træningscenteret blev oprettet i 2004 og udvikler sig løbende med best practise og den videnskabelige dokumentation for behandling af lidelser i bevægeapparatet.

Fysiosekvens ejes af fysioterapeut Henrik Juhl og sammen med fysioterapeut Maria Behrenthz Andersen deltager vi løbende i kurser for at blive opdateret med den nyeste viden inden for faget. I det daglige er det en stor fordel for os, at vores fysioterapeutstuderende bidrager med ny viden og nye måder at motivere på.

Vi har en faglig viden om sygdomme og skader og står parat til at hjælpe dig med at nå dine mål, hvad enten det er genoptræning efter en skade eller optimering af træning og forebygge en skade. Vores træningscenter kombineret med klinikken står til din rådighed.

Fysiosekvens' vision er at være et professionelt og rart sted, som hjælper dig til at få et stærkere hjerte, fordi træning og socialt samvær er sundt.

Fysioterapeuter

HENRIK
JUHL
MARIA B.
ANDERSEN

Medarbejdere

Mathilde Fibiger Bundesen. Jeg er 23 år gammel og studerer til fysioterapeut her i Aarhus, hvor jeg efter planen bliver færdiguddannet i vinteren 2019. Jeg er at finde i Fysiosekvens hver tirsdag og nogle gange i weekenden, hvor jeg giver intro-timer, udfører massage, klarer forefaldende arbejde osv. Jeg hjælper til, hvor jeg kan, så har du spørgsmål, brug for hjælp osv. så tøv ikke med at give fat i mig. Du er desuden meget velkommen til at booke en tid til en godgørende massage ved mig.

Jeg er uddannet sportsmassør og fitnessinstruktør fra Idrætshøjskolen i Aarhus i 2014 og har desuden en uddannelse fra Fitness World i holdtypen "Stram Op". Jeg startede med at arbejde i Fysiosekvens i oktober 2016 og er samtidigt tilknyttet HEI Håndbolds 2. Divisions herrehold. Jeg har dyrket en del forskellige sport i løbet af mit liv, men lige nu er jeg glad for løbe- og styrketræning og at spille fodbold. Jeg glæder mig til at møde dig!

Stefan Nørrelund Mikkelsen. Jeg studerer fysioterapi og kan findes i Fysiosekvens om onsdagen i de lige uger, og i nogen weekender. Jeg har holdet "Styrke og Stabilitet", og jeg tilbyder ellers massage, intro-timer og opfølgning. Når jeg ikke er travlt optaget med dette, så er du er altid velkommen til at stille mig et spørgsmål.

Jeg er 22 år og udover at studerer fysioterapi har jeg også en fitness instruktør uddannelse ved DGI. Jeg har i mine "yngre" år dyrket diverse sportsgrene, men har i de seneste år primær trænet styrketræning.

© Carolina von Essen, February 2017