Henrik Juhl

Min interesse for kroppen og dens fantastiske måde at fungere på startede da jeg var idrætsbefalingsmand i hæren. Funktionel anatomi og idrætsfysiologi blev springet til uddannelsen som fysioterapeut. Med en Bachelor i fysioterapi fra Fysioterapeutskolen Århus 2002 samt fysioterapeut for Skovbakkens elitedamer i fodbold, blev det til et kort ophold på Gigtsanatoriumet i Højbjerg. Efter to år på den amerikanske base i Thule med en opfordring om at blive selvstændig, returnerede jeg til Århus og startede Fysiosekvens op fra bunden i 2004 i samarbejde med min daværende partner. Byggestenene blev lagt på Thule Air Base, hvor jeg som hospitalets fysioterapeut, implemnterede et modificeret Health & Wellness center i en engelsksproget hverdag med ansvar for at teste amerikansk personale og honorere obligatoriske fitnesskrav, instruktør i holdtræning, og undervise om træning og kost. sammen med at stå på .

Ved siden af at være virksomhedsejer er jeg examineret Idrætsfysioterapeut i 2005, medlem af Fagforum for Sportsfysioterapi og deltager løbende i kurser. Jeg varetager undersøgelser, behandling og genoptræning holdtræning på skulder- og knæhold, samt instruerer i træningsprogram og opfølgning. Underviser på GLA:D hold, Rygskole, og holder løbende foredrag om aktuelle emner indenfor skader og træning.

Desuden laver jeg indlæg i Gaitscan, foretager løbesstilsanalyse samt tester i FItness systemet Microfit.

Mit virke som basketballdommer i basketligaen, styrketræning og løb samt min anden halvdel giver god energi til at komme på arbejde i Fysiosekvens, der har rundet 10 år.

Kirstine Kjellerup Jensen

Maria Christensen

© Carolina von Essen, February 2017