Fitnessprofil

Fitnessprofil

Med et fitnessstjek giver dig et detaljeret billede af hvordan det står til med din kondition og sundhed.Fitnessprofilen indeholder måling af blodtryk, BMI, kolesteroltal og fedtprocent, kondition og styrke. Samlet giver den information om kroppens funktionsniveau og træningstilstand.Desuden indeholder testen også en adfærdsprofil, som giver information om ens aktuelle livsstil.

Fitnessprofil

Fitnesstjek motiverer. De fleste er bevidste om at deres sundhedstilstand kunne være bedre, og et tjek med målbare data kan være motiverende for at ændre på ens sundhed. Du kan senere gentage testen for at måle din træningseffekt. Vi anbefaler det en gang årligt, så vi kan registrere fremskridt og se resultater i tide.

Testudstyr. MicroFit, videnskabeligt testudstyr. MicroFits målinger er godkendt af verdenssundhedsorganisationen WHO og er i overensstemmelse med almindelig klinisk praksis indenfor det danske sundhedsvæsen.
MicroFit anvendes bl.a. af det amerikanske forsvar og brandvæsen til optagelsesprøver. Udstyret er desuden blevet benyttet til at teste atleter ved de Olympiske Lege i Sydney år 2000.

Personlig "tilstandsrapport" Fysioterapeuten gennemgår din individuelle rapport. Resultaterne bruges til at tilrettelægge et individuelt træningsprogram for dig og anbefale hvad du skal gøre for at forbedre dit sundhedsniveau.

Mandag: 6:30-20.00

Tirsdag: 8:00-20.00

Onsdag: 6:30-20.00

Torsdag: 8:00-20.00

Fredag: 6:30-18.00

Lørdag: 9:00-14.00

Søndag: 9:00-14.00

mail@fysiosekvens.dk

+45 27 13 57 33

Jens Baggessens Vej  88G

Aarhus N

Fysiosekvens har mulighed for indgang til handicappede med kørestol.