Gaitscan

Gaitscan

GaitScan er et diagnostisk redskab som fysioterapeuten bruger til at analysere patientens biomekanik under gang og løb. Med 4096 sensorer og en scannings hastighed på 300 billeder per sekund, giver GaitScan en detaljeret information om foden under bevægelse.Hvad betyder det for dig? En dybdegående metode til vurdering af din gangcyklus med en dynamisk scanning, som giveret væld af informationer, som ikke kan opnås med det blotte øje.Over en million datapunkter registreres, og som afslører skønhedsfejl i din biomekanik og kaster lys over spørgsmålet om det kan udvikle sig til en smertefuld tilstand over tid.

  Gaitscan

  GaitScan biomekanisk analyse og fodundersøgelse giver et præcis billede til at vurdere og formulere behov for fremstilling af individuelle special indlæg. Undersøgelsen inkluderer analyse af foden i stående stilling og under gang samt en rapport.

  Informationen vil hjælpe til med at fastslå om foden fungerer optimalt, måling af symmetrisk vægtfordeling, sammeligningsmulighed af patientens fod og en normal fod, identificering af områder på foden med højt tryk og hastighed og timing af skridt.

  Kontakt klinikken og få hjælp til at ordinere specialfremstillede indlæg, der kan være med til at korrigere en eventuelt specifik ubalance i din krop.

  Hvad er specialfremstillede indlæg? Specialfremstillede indlæg er et hjælpemiddel der er fremstillet for at korrigere ubalancer i dine fødder. Indlæg gør det samme for dine fødder, som bøjler gør for dine tænder – ved at udøve et skånsomt konstant tryk bringes der korrekt balance i musklerne og knoglerne. Indlæggene passer i skoene og er normalt fremstillet af et fleksibelt formet termoplastisk materiale. Indlæggene fremstilles altid efter en nøjagtig dynamisk scanning af dine fødder.

  Hvordan hjælper specialfremstillede indlæg? Dine fødder er fundamentet for hele kroppen. De er på hårdt arbejde i løbet af dagen. Selv den mindste ubalance kan give store problemer, men korrekt tilpassede indlæg er med til at genoprette balancen og lindre træthed og smerter. Indlæggene er meget behagelige og er med til at få dine fodder til at fungere så naturligt, at du får lyst til at bruge dem så meget som muligt.

  Sådan fungerer special-fremstillede indlæg. I skoen hviler foden behageligt på de specialfremstillede indlæg. Dine fødder tvinges skånsomt og konsekvent ind i den korrekte gang-, løbe-og ståstilling. Trykpunkter, forkert rotation i foden, smertefulde muskelbelastninger og forkerte vrid i knæ, hofter og rygsøjle fjernes, fordi indlæggene får din fod til at fungere korrekt.

  Mandag: 6:30-20.00

  Tirsdag: 8:00-20.00

  Onsdag: 6:30-20.00

  Torsdag: 8:00-20.00

  Fredag: 6:30-18.00

  Lørdag: 9:00-14.00

  Søndag: 9:00-14.00

  mail@fysiosekvens.dk

  +45 27 13 57 33

  Jens Baggessens Vej  88G

  Aarhus N

  Fysiosekvens har mulighed for indgang til handicappede med kørestol.