Vægttab

Fysioterapi og vægttab:

Hvad er planen?


Uanset om du vil tabe af sundhedsmæssige grunde eller hvordan du ser ud, så kan vi hjælpe dig.


Det første skridt er altid vurdering ... Vi finder ud af, hvor du er fysisk, og hvad det vil tage for at opfylde dine mål for vægttab.


Derefter vil vi give dig et personlig vægttabregime med træning. Kæmpet for at holde trit med kost og motion før?


Du skal ikke bekymre dig - Du har din egen fysioterapeut i dit hjørne. Vi hjælper gerne med at holde dig ansvarlig, så du faktisk opfylder dine vægttabsmål.


Hvad er planen?

De fleste mennesker tænker på fysioterapi som noget, du har brug for, hvis du er skadet eller har en tilstand, der kræver behandling for at blive bedre. Selvom det utvivlsomt er hovedformålet med fysioterapi, er der faktisk flere andre måder, hvorpå det kan hjælpe dig.


Ud over at arbejde for at forhindre osteoporose og ryg- eller nakkesmerter er fysioterapi et velprøvet vægtstyringsredskab.


Ifølge Danske Regioner og Sundhedsstyrelsen og benytter BMI-indekset, er antallet af moderat til svært overvægtige danskere steget fra 46,8 procent i 2010 til 51 procent i 2017. 16,8 procent er svært overvægtige, det vil sige med et BMI-tal på 30 eller derover.


Dette er en svimlende statistik, der viser, hvor vigtigt det er for os at tackle problemet med fedme på et direkte niveau.


Uanset om du er blevet skadett og kæmper for at komme dig, fordi du ikke kan få din vægt under kontrol, eller du har fået besked om, at fysioterapi kan hjælpe dig med at styre din vægt bedre, kan vi hjælpe. Fysioterapeuterne i Fysiosekvens  har den erfaring og træning, der er nødvendig for at hjælpe dig med at komme tilbage på fødderne, så at sige og på rette spor sundhedsmæssigt.


Tro det eller ej, at regelmæssig fysioterapi efter en skade er faktisk ganske afgørende for en hurtig bedring. Desuden er det ekstremt vigtigt for dit helbred generelt.


En fysioterapeut er en person, der er ekspert i at gendanne og forbedre mobilitet i en persons liv, uanset hvilken slags tilbageslag de har haft at gøre med. Når det kommer til vægttabshåndtering, vil vores fysioterapeuter samarbejde med dig om at udvikle en individualiseret fysisk aktivitetsplan, og sørge for, at alle dine mål er nået, og at det regime, vi har indført, kan håndteres for dig.

Hvorfor er det vigtig at starte et fysisk aktivitetsregime?

Sundhedsstyrelsen (SST) angiver, at alle voksne skal udføre mindst 2 timer og 30 minutter om ugen med fysisk aktivitet med moderat intensitet. Børn og unge bør udføre mindst 60 minutters fysisk aktivitet dagligt. Dette er den vigtigste måde at slå fedme på og hjælpe med at styre din vægt. I Fysioskevens har vi et omfattende kendskab til en lang række sundhedsmæssige forhold, som giver os mulighed for bedre at undersøge mennesker i alle aldre og evner og komme med et sikkert og effektivt fysisk aktivitetsprogram. Vores programmer for fysisk aktivitet er designet til at hjælpe med at etablere en livslang vane med fysisk aktivitet, hvorfor det er vigtigt at gøre det til et punkt at skræddersy hvert program til den enkelte.

Forståelse af vægtstyring

Det er ingen hemmelighed, at bekæmpelse af fedme er et udfordrende og langvarigt problem, som mange mennesker står overfor. For både børn og voksne, der er overvægtige, kan fysioterapi hjælpe med at gendanne fleksibilitet, øge styrke og kardiovaskulær udholdenhed, reducere smerter og komme til enhver holdning og balanceproblemer.

Vi vil også arbejde for at forhindre eventuelle handicap i at slå sig ned. Hver person, der kommer gennem vores fysioterapi til vægthåndteringsprogram, gennemgår en individuel evaluering, hvor vores fysioterapeuter skal tackle, hvordan fedme påvirker den måde, kroppen bevæger sig og fungerer på. Gennem regelmæssig fysisk aktivitet og en smart ernæringsplan hjælper vi dig med at styre din vægt bedre og komme tilbage på sporet.


Der er mange vidunderlige anvendelser og fordele ved fysioterapi, nogle mennesker er ikke engang klar over. Kontakt os i dag for at lære mere om vores tjenester eller planlægge en konsultation med en af ​​vores fysioterapeuter i Fysiosekvens.

Mandag: 6:30-20.00

Tirsdag: 8:00-20.00

Onsdag: 6:30-20.00

Torsdag: 8:00-20.00

Fredag: 6:30-18.00

Lørdag: 9:00-14.00

Søndag: 9:00-14.00

mail@fysiosekvens.dk

+45 27 13 57 33

Jens Baggessens Vej  88G

Aarhus N

Fysiosekvens har mulighed for indgang til handicappede med kørestol.