Holdtræning


Holdtræning

Små gruppe-fysio-klasser ledet af fysioterapeut eller studerende med relevante rehab øvelser; korrigere din form og teknik, og holde dig motiveret, konsekvent og i orden med din genoptræning og hjælpe dig med at komme helt tilbage fra dine skader.Holdtræning

Ud over skadeforebyggelse og rehabilitering tilbyder vi en række målrettet fysioterapi hold, som knæhold, fysio-pilates, skulderhold og GLAD.


De skal smelte sammen med din behandling med det mål at optimere rehabilitering og hjælpe dig med at vende tilbage til træning og hverdag.


Herudover tilbyder vi en en række sundhedsfaglige hold med kondition, styrketræning, funktionel mobilitet og mere med det formål at forbedre fysisk sundhed, opretholde en sund livstil og god form. 

Vægttab

Uanset om du vil tabe af sundhedsmæssige grunde eller hvordan du ser ud, så kan vi hjælpe dig. Det første skridt er altid vurdering ... Vi finder ud af, hvor du er fysisk, og hvad det vil tage for at opfylde dine mål for vægttab. Derefter vil vi give dig et personlig vægttabregime med træning. Kæmpet for at holde trit med kost og motion før? Du skal ikke bekymre dig - Du har din egen fysioterapeut i dit hjørne. Vi hjælper gerne med at holde dig ansvarlig, så du faktisk opfylder dine vægttabsmål.

Arbejdsskade

Arbejdsrelaterede skader har ingen alder eller job begrænsning. Fra den unge kontorist med karpaltunnelsyndrom til den middelaldrende  håndværker med en alvorlig rygskade forbliver én ting det samme. I Fysiosekvens får du altid personlig behandling.


Arbejdsskader behandles med en personlig behandlingsplan. Vi er i stand til at arbejde sammen med patienter for at reducere deres smerte og give instruktion om, hvordan man kan forhindre fremtidige skader. Gennem fysioterapien vil medarbejderen modtage styrke- og kondtionsøvelser for at forbedre udholdenhed og  for at gøre det muligt for den tilskadekomne at udføre deres arbejdsopgaver sikkert.