Vores team

Om Fysiosekvens

Klinikken og træningscenteret blev oprettet i 2004 og udvikler sig løbende med best practise og den videnskabelige dokumentation for behandling af skader i bevægeapparatet.


Fysiosekvens ejes af fysioterapeut Henrik Juhl. Sammen med fysioterapeuterne Anna Bach Sørensen og Maria Christensen deltager vi løbende i kurser for at blive opdateret med den nyeste viden inden for faget. I det daglige er det en stor fordel for os, at vores fysioterapeutstuderende bidrager med ny viden og nye måder at motivere på.


Vi har en faglig viden om sygdomme og skader og står parat til at hjælpe dig med at nå dine mål, hvad enten det er genoptræning efter en skade eller optimering af træning og forebygge en skade. Vores træningscenter kombineret med klinikken står til din rådighed.


Fysiosekvens' vision er at være et professionelt og rart sted, som hjælper dig med en individuel behandling og følge et fysioterapuetisk program i et positivt miljø. VI hjælper dig med at nå dine mål.

 Mød vores Fysioterapeuter

HENRIK JUHL

Chef fysioterapeut


Min interesse for kroppen og dens fantastiske måde at fungere på startede da jeg var idrætsbefalingsmand i hæren. Funktionel anatomi og idrætsfysiologi blev springet til uddannelsen som fysioterapeut. Med en Bachelor i fysioterapi fra Fysioterapeutskolen Århus 2002 samt fysioterapeut for Skovbakkens elitedamer i fodbold, blev det til et kort ophold på Gigtsanatoriumet i Højbjerg. Efter to år på den amerikanske base i Thule med en opfordring om at blive selvstændig, returnerede jeg til Århus og startede Fysiosekvens op fra bunden i 2004 i samarbejde med min daværende partner.


Byggestenene blev lagt på Thule Air Base, hvor jeg som hospitalets fysioterapeut, implementerede et modificeret Health & Wellness center i en engelsksproget hverdag med ansvar for at teste amerikansk personale og honorere obligatoriske fitnesskrav, instruktør i holdtræning, og undervise om træning og kost. 


Ved siden af at være virksomhedsejer er jeg examineret Idrætsfysioterapeut i 2005, medlem af Fagforum for Sportsfysioterapi og deltager løbende i kurser. Jeg varetager undersøgelser, behandling og genoptræningforløb, træning på skulder- og knæhold, samt instruerer i træningsprogram og opfølgning. Underviser på GLA:D hold, Rygskole, og holder løbende foredrag om aktuelle emner indenfor skader og træning.


Desuden laver jeg indlæg i Gaitscan, foretager løbesstilsanalyse samt tester i FItness systemet Microfit. Mit virke som basketballdommer i basketligaen, styrketræning og kondtionstræning samt min familie giver god energi til at komme på arbejde i Fysiosekvens, der har rundet 10 år.

ANNA BACH SØRENSEN

Fysioterapeut


Mit navn er Anna, og jeg er uddannet fysioterapeut på VIA University College i Aarhus. Du kan finde mig i FysioSekvens alle hverdage, hvor jeg tilbyder undersøgelse og behandling af hele bevægeapparatet samt udarbejdelse af individuelle træningsprogrammer. Derudover kan du møde mig på flere forskellige fysioterapeutiske holdtyper, herunder bl.a. FysioPilates, skulder- og knæhold, fysbike og GLA:D. For mig er det vigtigt at være opdateret på nyeste viden og bedste behandlingstyper. 
Derfor deltager jeg løbende i kongresser og kurser for at videreuddanne og dygtiggøre mig.


Jeg er uddannet i akupunkturbehandling gennem Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi og er netop ved at videreuddanne mig i sportsfysioterapi.

Et behandlingsforløb ved mig vil tage udgangspunkt i dine forventninger og behov samt din aktuelle situation. Jeg vil bestræbe mig på, at vi i samarbejde opnår dine mål for behandlingsforløbet.

Erfaring og uddannelse:

*Uddannet Fysioterapeut på VIA University College i Aarhus, 2018

*Videreuddannet indenfor sportsfysioterapi (DSSF)

*Instruktøruddannelse i FysioPilates

*Grunduddannelse i akupunktur (DSAF)

*SuperSole


Hold i FysioSekvens: FysioPilates, GLA:D (artrose i knæ og hofte), Den Motiverende Rygskole, Fysbike, FysioBall, efterfødselhold, skulder- og knæhold og funktionel træning.

MARIA CHRISTENSEN

Fysioterapeut


Jeg hedder Maria og er uddannet fysioterapeut i januar 2015 og har lige siden arbejdet som fysioterapeut hos Fysiosekvens. Derudover har jeg en kandidat i Idræt & Sundhed. Interessen for at læse til fysioterapeut opstod i mit tidligere erhverv som professionel håndboldspiller. Her oplevede jeg og mine medspillere skader og jeg blev derfor meget betaget af kroppens måde at reagere på, hvorfor jeg fandt det spændende at vide, hvad der sker i kroppen ved bl.a. en skade - rent fysiologisk og anatomisk, hvilket blev springbrættet til fysioterapistudiet.


Min passion i mit arbejde som fysioterapeut er at hjælpe andre mennesker til at få det bedre. Jeg nyder at lære fra mig, så jeg arbejder også som underviser på fysioterapeutskolen, VIA University College. Det giver en rigtig god mening for mig at kombinere teori og praksis i mit erhverv.


Jeg ser det hele menneske, hver gang en ny patient træder ind ad døren - ingen mennesker er ens, hvorfor der også skal behandles forskelligt. For at kunne tage hånd om hver enkelt patient og derved give den bedst mulige individuelle behandling, har jeg taget en række kurser. Jeg behandler meget med akupunktur, IMS, i hele kroppen med rigtig god effekt - en mindre smerte og en forbedret bevægelighed ved patienten kan der umiddelbart efter behandlingen testes. Ligeledes er jeg Fysiopilates instruktør, da dét at styrke kernen i kroppen er vigtigt for at kunne fungere til dagligt. Derudover laver jeg SuperSole, som er individuelt tilpassede såler, da fødderne har stor betydning for resten af kroppens funktion.


Det meste af min 10 timers arbejdsuge hos Fysiosekvens bruger jeg på IMS, Fysiopilates og SuperSole - men jeg har også individuelle patienter til træning i maskiner, udarbejdelse af individuelle træningsprogrammer, manuel behandling samt instruktør ved specialhold, primært skulder- og knæhold. Jeg er også uddannet kost & ernæringsvejleder, så udarbejdelse af kostplaner indgår også i mit arbejde hos Fysiosekvens.


Jeg sætter en stor ærer i at hjælpe andre mennesker og får skabt tillid mellem mig og patienten hurtigst muligt, da denne tillid er fundamentet for, at patienten får den bedst mulige behandling.

 Medarbejdere

MATHILDE RABJERG JENSEN


Jeg hedder Mathilde, er 25 år gammel og læser til Fysioterapeut i Aarhus. Inden fys-studiet har jeg læst medicin i 3 år, taget en Personlig Træner uddannelse, og en Kostvejleder uddannelse.

Til dagligt er jeg selv aktiv med crossfit og løbetræning i naturen. Jeg har tidligere dyrket elitegymnastik og været på landsholdet i Power Tumbling.


I klinikken hjælper jeg med forskellige hold bl.a. ryghold, knæhold, skulderhold, fys-bike, individuel træning og massage. Jeg brænder for at hjælpe, så du får mest mulig ud af træningen og opnår dit ønskede resultat - så hiv endelig fat i mig, hvis du har spørgsmål.

AMALIE BENGTSSON


Jeg hedder Amalie, er 23 år gammel og til daglig læser jeg til Fysioterapeut her i Aarhus. Interessen for faget er kommet gennem årene hvor jeg har beskæftiget mig med diverse sportsgrene, og selv været udsat for forskellige sports skader. I min fritid bruger jeg tid med vennerne, motionere, og så er jeg også tilknyttet Lokalcenter Møllestien hvor jeg arbejder som bassin instruktør, så der bruger jeg også lidt tid engang imellem.


Jeg er fast på klinikken hver onsdag aften, hvor jeg blandt andet har et FysioPilates hold. Udover dette, er jeg her også at finde på klinikken nogle weekender hvor jeg beskæftiger mig med holdundervisning, massage, individuel træning og diverse opgaver i receptionen. Jeg er altid åben for en snak, så tag endelig fat i mig hvis du har nogle spørgsmål! Vi ses!

SABRINA EGELUND FRYDENLUND


Jeg er 25 år og læser til fysioterapeut i Aarhus, hvor jeg bliver færdig i januar 2020. Jeg er at finde hos Fysiosekvens i nogle weekender, hvor jeg tilbyder massage, introtimer samt opfølgning af træning og varetager andre diverse opgaver. Jeg ser frem til at møde dig hos Fysiosekvens, hvor jeg vil stå til rådighed med godt humør og hjælp, skulle du have spørgsmål.Selv har jeg tidligere dyrket gymnastik, men er i øjeblikket aktiv gennem landevejscykling og særligt løbetræning.

Mandag: 6:30-20.00

Tirsdag: 8:00-20.00

Onsdag: 6:30-20.00

Torsdag: 8:00-20.00

Fredag: 6:30-18.00

Lørdag: 9:00-14.00

Søndag: 9:00-14.00

mail@fysiosekvens.dk

+45 27 13 57 33

Jens Baggessens Vej  88G

Aarhus N

Fysiosekvens har mulighed for indgang til handicappede med kørestol.